Állapotfelmérés:

Átfogó feltérképezés, amely segíti a hozzám fordulókat, egy teljes képet kapni addiktológiai-, egészségügyi-, és szociális állapotáról. Az állapotfelmérés segíti a további közös munkánkat, megkönnyíti a célok stratégiák megtervezését, a problémák és lehetőségek pontos meghatározását.

Egyéni esetkezelés:

Az egyéni esetkezelés során http://jobitel.com/ azonnal használható ötleteket, példákat, stratégiákat vihetsz haza. Az egyéni esetkezelés egy intenzív konzultációs sorozat, ahol nemcsak tanácsokat kapsz, hanem lemegyünk a mélyebb szintekre: egészen az alapokig, ahol közösen megtervezzük számodra a célokat https://xjobs.org/ , a megoldást, az ide vezető leghatékonyabb stratégiákat. 

Egyéni és csoportos konzultáció hozzátartozókkal:

A szenvedélybeteg közvetlen környezete, a család, barátok, munkatársak, sokszor sérüléseket szenvednek el az érintett függősége miatt. A felépülési folyamathoz nagyon fontosnak tartom, a hozzátartozókkal végzett közös munkát, akik a szenvedélybeteggel együtt változnak a felépülési folyamatban az elért eredmények megtartása miatt. Az a tapasztalatom, hogy ha a család nem együttműködő, az nagyon megnehezíti a munkát és visszarendezi a felépülő klienst. Ha úgy érzed, hogy a környezetedben lévő szenvedélybeteg hozzátartozód, barátod kihatással van az életedre és szeretnél neki segíteni, vagy beszélni valakivel a problémáról, és megérteni az odavezető okokat: fordulj hozzám bizalommal!

Cégeknek, iskoláknak: egyéni prevenciós előadások, addiktológiai előadások, saját, egyedi-, és személyre szabott program szerint, ebben az esetben az ár megbeszélés szerinti.

Sportolási lehetőség  a  mentori munka keretében: Saját életemben, és a felépülőkkel végzett munkámban is látom, hogy a sport és a józanodás szoros kapcsolatban vannak. Azok a klienseim, akik a lelki felépülés mellett, a testi felépülést is előtérbe helyezték, gyorsabban léptek a változás útjára. Jelenleg egy drogrehabilitációs intézetben, ahol dolgozom: hozzám tartozik a fizikai fejlesztés, a kerékpártúrák, a futás és a harangsúlyzós tréning a bentlakó fiatalokkal.

Amennyiben igény van a terápiás folyamatban a mentori beszélgetéseket közös sporttevékenység közben tartjuk meg, és így tesszük hatékonyabbá  a találkozásokat.